ERH-NS Kombinált pH elektróda pH mérésre olajban (kevesebb mint 5% víz tartalom)

Kombinált pH elektróda

A mai modern pH elektródák általbán kombinált típusúak, vagyis egy elektródatestben van beépítve a pH-érzékeny üveg membrán elektróda és a referencia elektróda.

Kombinált pH elektróda

Miért is használnak ma legtöbbet kombinált pH elektródát?

Az ilyen felépítésnek van egy sor előnye. Kisebb méretben is kivitelezhetőek a mérőszenzorok, ami lehetővé tette a kézi pH-mérők fejlődését. Csak egy csatlakozót kell a mérő részhez csatlakoztatni.

Egy helyen van, legalábbis nagyon közel egymáshoz, a pH érzékelő és a referencia elektróda sóhíd-kimenetele, ami növeli a mérés stabilitását és pontosságát. A kombinált pH elektróda testébe beépíthető a hőmérséklet érzékelő is , ami még pontosabb hőmérséklet-kompenzációt biztosít. A kombinált pH elektróda teste lehet műanyagból vagy üvegből. Legtöbb feladathoz elegendő az olcsóbb és kevésbé törékeny műanyag testű elektróda. Viszont a műanyag testű elektródák általában alacsonyabb hőfokig használhatóak ( felső határ 60-80 oC), mint az üveg testűek ( 100 o C-ig).

HAMILTON kombinált pH elektródák

Ha komoly professzionális feladat megoldásánál kell pH-t mérni, a megfelelő kombinált pH elektródát választhatja a HAMILTON-tól.

Összehasonlító mérések során megállapították, hogy a HAMILTON pH elektródák egyikek a legpontosabb pH elektródáknak.

A pontos pH méréshez hozzájárul, az egyedi, találmányokkal védett kialakítások a só-hídra, a belső oldatra, a belső referencia elektródára, az pH érzékeny üveg egyedi összetételére. Vagyis a kombinált pH elektródának minden funkcionális része optimizálva van, ami biztosítja a precíziós pH mérést a laborban és az iparban.

 

ADWA kombinált pH elektródák

Az ADWA cég pH elektródái a gazdaságos kivitel mellett, minőségükben vetekednek a nagyobb hírnevű cégek termékeivel. Ezért tudjuk javasolni ezeket a kombinált elektródákat a gazdaságos megoldásokat kereső cégek és személyek számára. Alább megtalálható 3típus leírása, amelyek nagyon sok pH mérési feladathoz megfelelnek.


HANNA kombinált pH elektródák

Élelmiszeripari pH elektródák a HANNA Instrumentstől

A HANNA Instruments cég (www.hannainst.com) óriási választékot kínál a pH elektródákból (több mint 60 típust laboratóriumi mérésekre és ezen kívül különböző ipari pH elektródákat, referencia elektródákat, ISE elektródákat). Természetesen itt, most lehetetlen bemutatni mindegyik típust, de mint a HANNA Instruments cég termékeinek a forgalmazói, készek vagyunk segíteni Önnek kiválasztani a feladatának megfelelő elektródát. Keressen minket és együtt kiválasztjuk a leg megfelelőbb pH elektródát, amelyik minden szempontból legjobban tudja biztosítani a precíz mérési feltételeket.

Ossza meg ezt a bejegyzést kollégáival ha hasznosnak találta.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
You can`t add more product in compare